En hektisk dag och en slö kväll är till ända. Jobbet tar lite andan ur mig nu så att mest göra ingenting på kvällen känns som en bra lösning. Men egentligen är det nog ingen bra idé, jag borde kanske röra mig lite och göra lite roliga saker som motvikt mot jobbet. Det skulle förmodligen vara lite energiskapande och i slutänden avkopplande, kanske jag får skärpa till mig på den punkten. Men det känns dessvärre som om orken inte riktigt räcker till det. 

Idag tog jag mig i alla fall ut på en liten promenad efter jobbet. Jag hade lovat att vara hundvakt en stund efter jobbet och i det ingår så klart att gå ut lite. Inte för att vi blev direkt långvariga ute men det var skönt så länge det varade. Oroa er inte för hunden, hennes matte tog en långpromenad med henne när hon kom hem igen så behovet av motion är tillgodosett. Jag bidrog nog mest med sällskap och lek (och lite godis men det talar vi tyst om) i ärlighetens namn men det ska ju inte heller föraktas.

Det känns som om hösten börjar smyga sig på, kvällarna blir mörkare och det känns som en bra idé att krypa upp i soffhörnet med en kopp gott te och - nästan men inte riktigt än - en filt över knäna. Just nu tittar vi på serien Nashville på Viaplay, kanske inte den bästa serien jag sett men helt klart ett okej tidsfördriv som rensar och tömmer skallen på tankar och funderingar.

Med andra ord en ganska ordinär, om än stundtals ovanligt stressig dag, som flutit förbi. Nu är det hög tid för tanten vid tangenterna att krypa i säng och vila upp sig för vad som morgondagen än har att bjuda på!